KLANTENPORTAAL

Op zoek naar een baan?

Plezier in werk!

Werken bij Optimal houdt in dat we jou zoveel mogelijk helpen om optimaal te presteren op de klussen waar jij werkt én daarbuiten. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen bij het regelen van huisvesting en vervoer.We bieden leuke afwisselende functies bij veel verschillende bedrijven in tientallen branches. Je werkt binnen een gezellig team en er heerst een open en directe cultuur. En we zijn helder in wat je kunt verwachten van ons en van de opdrachtgevers. We verwelkomen je graag in ons team!

Vacatures

Open vacature

Bedrijfsleiders

Open vacature

Heftruckchauffeurs

Open vacature

Food

Bediener machine flowpack

Open vacature

AGF

Bediener sorteermachines

Open vacature

Voormannen

Open vacature

Bloemen en planten

Packers

Open vacature

Bediener netmachines

Open vacature

Sierteelt

Medewerker HACCP schoonmaakactiviteiten

Wij leveren
personeel voor

Optimale service

De vers-branche is complex. En wij kennen die complexiteit. Met kennis van het product én proces, zoeken wij naar de juiste medewerkers. Hoe wij deze uitzendkrachten vinden? Door goed voor onze medewerkers te zorgen. Want alles begint met optimale samenwerking.

Optimale ontzorging

met Optimal personeel

Werving en selectie

Optimal staat bekend om het snel kunnen voldoen aan jouw aanvragen. Met onze eigen wervingskantoren hebben wij de kwaliteit van de gehele werving zelf onder controle. Van A tot Z.

lees meer

Historie en visie

Optimal Personeelsdiensten B.V. is een full service uitzendbureau met kantoren in Bleiswijk en Den Haag. Onze missie ligt in het vinden van de ideale match tussen werkgevers en werkzoekenden.

lees meer

In-house services

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en ook blijft. Daarom investeren we in het bezoeken en evalueren van de werkzaamheden, ook als het goed gaat!

lees meer

Wij bieden een betrouwbare dienstverlening, getoetst aan de hand van branchecertificering.