KLANTENPORTAAL

Optimale ontzorging van werkgevers

Over Optimal

Ben je op zoek naar gemotiveerde uitzendkrachten? En wil je dit volledig uit handen kunnen geven? Zoek niet langer! In Optimal heb je een 100% betrouwbare partner gevonden. Van bedrijfsleiders tot heftruckchauffeurs en van voormannen tot packers, wij regelen het voor je.

Onze kernwaarden

Bij Optimal hebben we enkele waarden extra hoog in het vaandel staan die als basis dienen voor kwaliteit en professionaliteit. Het DNA van ons én onze arbeidskrachten.

Ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in foodproductie, logistiek en transport. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn we in staat om mee te denken met jou als werkgever. We weten wat we doen!

Kwaliteit

Onze arbeidskrachten zijn gemotiveerd en vakkundig, net als het hele team van Optimal. Wij staan altijd voor je klaar!

Integriteit

We maken altijd duidelijke afspraken. We komen onze beloftes en afspraken na en zorgen voor een prettig verloop van het gehele proces.

Flexibiliteit

We investeren graag in een goede planning en zijn daarom in staat om op zeer korte termijn de juiste mensen op te roepen voor jou.

Continuïteit

Onze focus ligt op de lange termijn en het streven naar duurzame relaties met zowel werkgevers als werknemers.

Historie en visie

Met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche hebben wij ruime kennis opgedaan van de processen en producten van onze klanten. Hierdoor kun je altijd rekenen op een deskundige partner. Vanuit onze kantoren in Den Haag en Bleiswijk bedienen wij onze klanten in heel Nederland. Met focus op vers, flexibiliteit en betrouwbaarheid werken we aan optimale dienstverlening.

Focus op vers

 • Wij kennen de complexiteit van de vers branche
 • Wij hebben ruime ervaring binnen AGF, Bloemen & Planten, Food en Industrie
 • Kennis van product en proces

Focus op flexibiliteit

 • Wij kennen de hectiek van de branche. Daarom hebben wij altijd mensen klaarstaan
 • Ons kantoor is 24/7 bereikbaar
 • Onze collega’s zijn multifunctioneel inzetbaar
 • Spelen in op seizoensinvloed

Focus op betrouwbaarheid

 • Wij zetten in op gecontroleerde groei
 • Wij nemen alleen opdrachten aan als wij deze altijd in kunnen vullen
 • Wij komen onze afspraken na
 • Wij ontzorgen

Wij leveren
personeel voor

Optimale service

De vers-branche is complex. En wij kennen die complexiteit. Met kennis van het product én proces, zoeken wij naar de juiste medewerkers. Hoe wij deze uitzendkrachten vinden? Door goed voor onze medewerkers te zorgen. Want alles begint met optimale samenwerking.

Optimale ontzorging

met Optimal personeel

Werving en selectie

Optimal staat bekend om het snel kunnen voldoen aan jouw aanvragen. Met onze eigen wervingskantoren hebben wij de kwaliteit van de gehele werving zelf onder controle. Van A tot Z.

lees meer

Historie en visie

Optimal Personeelsdiensten B.V. is een full service uitzendbureau met kantoren in Bleiswijk en Den Haag. Onze missie ligt in het vinden van de ideale match tussen werkgevers en werkzoekenden.

lees meer

In-house services

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en ook blijft. Daarom investeren we in het bezoeken en evalueren van de werkzaamheden, ook als het goed gaat!

lees meer

Wij bieden een betrouwbare dienstverlening, getoetst aan de hand van branchecertificering.