KLANTENPORTAAL

Historie en visie

Historie en visie

Optimal Personeelsdiensten B.V. is een full service uitzendbureau met kantoren in Bleiswijk en Den Haag. Onze missie ligt in het vinden van de ideale match tussen werkgevers en werkzoekenden. Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste resultaat kunt behalen als de juiste mensen worden samengebracht. Door samen met jou ideeën uit te wisselen en ambities uit te spreken, vinden wij een passende werkgever voor jou. Dit staat centraal in onze bedrijfsvoering. Door onze samenwerking met toonaangevende bedrijven, hebben wij elke dag een ruim aanbod van vacatures. Je kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, daadkracht in ons handelen en een open en eerlijk advies.

0 +
Flexwerkers
0 +
Voertuigen
Bloemen en planten

Optimal service

Ben je op zoek naar gemotiveerde uitzendkrachten? En wil je dit volledig uit handen kunnen geven? Zoek niet langer! In Optimal heb je een 100% betrouwbare partner gevonden. Van bedrijfsleiders tot heftruck chauffeur en van voormannen tot packers, wij regelen het voor je.

De voordelen

  • Wij kennen de hectiek van de branche, daarom hebben we altijd mensen klaarstaan
  • Ons kantoor is 24/7 bereikbaar
  • Wij nemen alleen opdrachten aan als wij deze altijd in kunnen vullen

Wij leveren
personeel voor

Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste resultaat kunt behalen als de juiste mensen worden samengebracht. Door ideeën uit te wisselen en ambities uit te spreken, weten wij wie onze opdrachtgevers en kandidaten zijn. Dit persoonlijke en betrokken karakter staat centraal in onze bedrijfsvoering. Je kunt bij ons terecht voor het inlenen van uitzendkrachten, detachering van medewerkers en het vinden van professionals via ons werving- selectietraject.

Werving en selectie

Optimal staat bekend om het snel kunnen voldoen aan jouw aanvragen. Met onze eigen wervingskantoren hebben wij de kwaliteit van de gehele werving zelf onder controle. Van A tot Z.

lees meer

In-house services

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en ook blijft. Daarom investeren we in het bezoeken en evalueren van de werkzaamheden, ook als het goed gaat!

lees meer

Optimale ontzorging

met Optimal personeel

Wij bieden een betrouwbare dienstverlening, getoetst aan de hand van branchecertificering.